LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca
Tuesday, 8 November 2011 | 10:09 | 4 comments


ahnyong~ pg ni girang nk join segmen dr belog Cik Purple. segmen ni jugk sama nga segmen2 yg girang join sblom ni. arap2 korg join okeng!

1. Buat entri dengan tajuk : 
Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

2. letak Header CP dan linkkan ke entri nih

3. pilih entri korang yang korang rasa best atau pun wajib dibaca oleh semua orang dan LINKkan ke entri tersebut supaya peserta lain boleh terjah entri tuh..

tak kesah brapa banyak korang suka, letak jer.. :) tapi yang nih optional, tiada paksaan.. kalau taknak letak pun takpa la.. :)
4. dah siap, hantarkan URL / link entri korang di ruang komen entri ini sahaja.. .
5. terpulang nak follow blog cp atau tak.. itu HAK anda.. ceh.. tp kalau follow lagi best kan? :P

expired segmen ni pd 11 Nov 11. wah~ cantik tarikh ni..ahaha~

oh ya! girang nk suh korg baca entri girang semasa girang pegi men bowling ari 2. girang ase entri ni paling best cz byk kenangan girang bersama kengkawan girang.. arap korg sudi baca. hee~

 => Happy Outing With My Frenz

okeh, itu jew..take care, kbai~