LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET'S FLY!
Monday, 2 April 2012 | 22:35 | 40 comments


Assalamualaikum + Ahnyonghaseyo. yeah! selamat mlm all. spt yg Girang janjikan, segmen terbaru Girang telah diadakan. objektifnya masih sama dgn segmen terdahulu iaitu ingin mengenali blogger lain sekali gus Girang akan follow blog yg menyertai segmen ni. extra utk segmen ni, Girang akan jelajah 1 persatu blog yg join then review blog tersebut! menarik? jom la join!

syarat2 nk join yg simple je :

:88:Mesti follow blog Girang.
:88: Buat entri pasal segmen ni dgn tajuk "SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET's FLY"
:88: Lekat kan banner kat atas n link kan tros ke segmen ni dlm entri korg
:88: Tag 3 org blogger lain n mesti dorg tau pasal segmen ni
:88: Dah siap, hantar entri korg dkat komen segmen ni
:88: Segmen ni berlangsung dr 03 April 12 hingga 17 April 12
simple rite? HU HU HU. mcm biasa, seorg penyertaan bertuah akan menerima hadiah misteri dr Girang. if penyertaan segmen ni amat memberansangkan, Girang akan tmbah hadiah misteri tu. menarik bukan? tunggu apa lg, jom la join!

harap2 korg sudi join n support segmen ni. mana tau kan follower korg bertmbah bila join segmen mcm ni. list peserta Girang akan buat setelah korg join segmen ni. itu je. hope korg join. HU HU HU. bye~ sayonara.

:128: Korang ada apa2 wish? bgtau wish korg tu kat sini :65: Make a wish come true! :54:
:128: Korang pasti jeles bila pas tgk video ni. HE HE HE. klik sini :65: The Truth : How Did That Lipstick Get There?:98:
:128: Bantulah mereke utk ke sekolah. Bantu dorg dgn klik sini :65: Help Send These Kids to School! :98: