LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Segmen Eza : JALINAN KASIH SEBLOGGER
Tuesday, 29 May 2012 | 16:04 | 4 comments


Ahyonghaseyo~ jom join segmen dr Eza Boom Boom! thanks Cik Eza sbb invite Girang suh join:face75: lama rasanya x join segmen mcm ni.

Berikut adalah syarat-syaratnya :
1. Buat entry bertajuk "Segmen Eza: JALINAN KASIH SEBLOGGER"
2. Letak banner segmen yang tertera diatas (Tema rumput, hihik). Linkkan ke alamat entry ini.
3. Tak wajib nak follow, sebab Eza is the one yang akan FOLLOW blog korang. Nak follow blog Eza pun, sangat dialu-alukan. (Takde paksaan :D)
4. Letak Blog Eza Boom Boom, kat bloglist korang. Bagitau kat entry ye, let me know. Eza akan letak blog korang jugak kat bloglist Eza. (SPECIAL for u dearies!) Yang dah lama letak, gtau Eza jugak Eza. Mana tau Eza terlepas pandang.
5. Nak tag rakan lain pun boleh jugak. Lagi meriah, lagi best! Leh kenal ramai kawan blogger dari seluruh Malaysia (chewah! :P)
6. Dah siap entry comel korang, boleh la hantar link blog korang kat bahagian komen entry ini.
okeh, Girang dh letak link blog Cik Eza kt My Chingus. lau nk tgk klik la kat button affies :face35: oh! ya, sape2 yg len nk mengisi ruangan tu bgtau Girang ok. boleh la Girang letak link korg kt sana juga :face39: lau nk join segmen ni lak, klik je banner kat atas :face40: itu je. kbye~