LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

SEGMEN ERAZ FADLI : Masa Untuk BLOGWALKING
Tuesday, 3 April 2012 | 15:29 | 23 comments


Assalamualaikum + Ahnyonghaseyo. Girang join segmen lagi dan lagi dan lagi. berminat? tros baca smpai abis this entri! :face19:

syarat2 perlu dipatuhi :


1. Buat satu entri dengan letakkan banner kat atas tu [boleh right click dan copy].. Korang perlu link kan banner tu ke entri ini..

2. Tajuk entri : SEGMEN ERAZ FADLI : Masa Untuk BLOGWALKING

3. Dah settle, letakkan link entri korang tu kat ruangan komen kat bawah..

segmen ni jangka masa nya pendek je. so, cpt join k!

:128: Nak join segmen ni? Klik sini :65: SEGMEN ERAZ FADLI : Masa Untuk BLOGWALKING:100:
:128: Nak join segmen terbaru Girang? Klik sini :65: SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET'S FLY:98:
:128: Korang pasti jeles bila pas tgk video ni. HE HE HE. klik sini:65: The Truth : How Did That Lipstick Get There:98: