LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Apa Ke Hal Ni Weii!?
Friday, 1 June 2012 | 22:25 | 6 comments


Ahnyonghaseyo~ geram sgt arini! ni pun type guna middle finger dh ni! :face11: apa yg di twit oleh Zed Zaidi ni 6pak sgt dia tuh anti KPOP! ntah meroyan apa la yg mendorong dia utk twit mcm 2. berat sbelah ok!

apa sbnarnya masalah Zed Zaidi dgn KPOP ni? klau ye pun nk ckp mcm 2, ckp la secara umum. kami yg KPOPPERS ni rasa kecewa dgn Zed Zaidi. sejak dpt pegang jawatan, mcm2 dia kata. 4 me la kan, baik la Zed Zaidi tu duk fikirkan mcm mana nk naik kan taraf artis2 Malaysia. ni x, asyik nk kondem je kejenya. biar berfikiran terbuka skit! lebih baik ambil cara penyebaran KPOP! dorg x berputus asa dlm menaikkan KPOP. x de pun nk bashing2 mcm ni.

dia x tau ke yg KPOP ni adalah salah 1 genre musik yg ada dlm dunia ni. adat la. skrg ni kan trend KPOP, so org sume nk kan KPOP. sama la mcm trend Bollywood dulu. sume nk kan SRK la Salman Khan la. smpai histeria bila tgk sixpack. atototo~ :face6:

dorang jeles sbb org x nak taja dorang sbb tu cari publisiti murahan. APTB~
Girang x puas ati lak bila dia nk bangkitkan byaran masa artis KPOP masa buat show kat Hari Belia aritu. memang la mahal sbb dorg tuh artis import dr luar negara dan satu lg, byaran dia mahal sbb x guna Ringgit Malaysia. artis Malaysia ni dh duk Malaysia dan guna lak Ringgit Malaysia. sbb tu la murah! klau nk bashing pun, guna akal skit.

Girang ada terfikir gk yg Zed Zaidi ni saje nk cari populariti dgn blashing KPOP. kan org dh x ambil peduli pasal dia. guna KPOP utk tujuan peribadi. byk cantik! walau apa pun yg dikatakan olehnya, kami KPOPPERS tetap bersama KPOP. x de kurangnya support kitorg kt KPOP. suke lettew bila nama dia ada lam trending.

artis KPOP tak boleh dtg. dia ni boleh plak kan. mmg terlebih pilih ksih tol.

then 1 lg, knp dia x bashing sama dgn artis Hollywood? bashing Bustin Jieber ke? atau dia nih salah sorg Beliebers? Oh My Got! Oh ya, kan Christina Perri nk dtg sini? pegi la bashing dia. suh x yah wt konsert kat sini. serius geram! rrr~ :face33:

kenyataan Media Ketua Setiausaha Kementerian Belia dan Sukan Malaysia pasal bayaran kt artis KPOP. baik hantar kt Zed Zaidi suh dia baca!
Careless careless shoot Zed Zaidi heartless mindless no one who care about him! lantak dia lah. buat sakit ati je. bek dgr lagu KPOP dr dia. btw, akhirnya Infinte menang dlm MuBank td. HU HU HU~ :face22: dpt gk kalah kan lagu Twinkle. akhir kata, boikot Zed Zaidi! kbye~