LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

B2st Face Expression.
Tuesday, 26 March 2013 | 22:30 | 0 comments

Ahnyonghaseyo~ bila buka je FB, trus terpampang muka kiut miut member B2ST, Gikwang. mcm wall FB ni tros disimbahi keceriaan yg berganda. HuHu. skrin laptop pun jd mcm ipad sbb asyik duk touch2 je. HaHa. line lak tetibe jd laju. OhMy~ itu la karisma terbesar Gikwang smpai sumenya jd x tentu hala.


korg tgk btol2 ekspresi muka dia. OMG, bole mencairkan sume mata. kalu bg dekat baby muka dia pon bole tersengih. HaHa. apatah lg korg kan. klau mcm ni la muka dia, x heran la klau makcik2 kat luar sana pon minat skali dgn dia. ntah2 siap letak gambar Gikwang ni dlm purse dorg. HikHikHik.

korg perasan x, knp sume ekspresi muka Gikwang ni sumenya kiut miut. x kira la diambil dr sisi bgaimana pun, tetap menonjolkan kecomelannya. dgn mempunyai mata bulat yg besar, memang membuatkan org geram melihatnya yg mcm naive ni. Girang rasa dia lebih comel dr perempuan. HiHi. selain Gikwang, Yoseob juga mempunyai ekspresi muka yg comel. klau x caye, tgk gambar dia kt bwh ni. HuHuHu.


alololo~ kesian je tgk. mesti ngah lapar ni. mcm anak kucing btol lak. hai Yeosob ni, memang membuatkan org kesian tgk muka dia tu. memang sesuai jd pets korg kat umah. HiHi. Yoseob, please stop acting like this. bikin makwe aku jatuh ati kat kau 6ti. HaHa.  x heran la Yoseob bole buat mcm tu kan dia Mr Aegyo dlm B2ST. dia memang expert dlm membuat ekspresi muka yg comel lg manja.




B2uty ckp memang mustahil klau dorg nk lihat member B2st tunjukkan ekspresi muka yg memalukan. gambar kat atas ni cute or freaky? Heh Heh Heh. gambar yg diambil oleh Doojoon bersama Junhyung dan Dongwoon semasa dorg jenjln kuar mlm bersama. tp Girang rasa comel pe gambar dorg. alaa~ ekspresi muka apapun yg dibuat dorg sumenya totally comel. HuHu.


 korg compare pula ekspresi muka Hyunseung dgn Gikwang td. yg mana lebih comel? klau Girang, Gikwang lebih expert dr Hyunseung. btol x. klau la jumpa Hyunseung and then dia buat aegyo depan korg, apa reaksi korg? pengsan terus atau x cukup udara nk bernafas? HeHe.

konfem yg B2st ni mempunyai bakat terpendam iaitu bole membuat pelbagai ekspresi muka yg bila org tgk bole cair mcm aiskrim Mat Kool Spiro. HaHa. sape sokong apa yg Girang ckp, ckp Cantik Tak Kak Ton? HaHa XD

http://2.bp.blogspot.com/-lNAELaGmhrU/TuM3s5ZVGUI/AAAAAAAAAnM/k8hBleaY2z8/s1600/love-horz.jpg