LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Review Blog #1 SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET'S FLY!
Wednesday, 18 April 2012 | 00:13 | 5 comments

Assalamualaikum + Ahnyong~ siri menjelajah Girang ke semua blog yg join segmen ni tlah pun bermula. smbil menjelajah, smbil menreview blog! ahh~ syoknya! :face9: jom tgk blog mana yg Girang singgah buat pertama kalinya. cekidout!


:c: http://zuepunyabelog.blogspot.com/

:71: "I love everyone that love me. How about you?" inilah ayat yg memula Girang baca bila singgah blog ni. sgt mendlm maksod ayat ni kan? Cik Juhainie Zue ni suke join segmen mcm Girang gk. hee~ :face35: masa ngah menjelajah td, Girang suke baca entri "Dunia Ini Persinggahan". entri ni psl menutup aurat. korg mesti baca entri ni sbb boleh muhasabah diri esp, utk girl. best dtg sini, cpt dan simple!


:c: http://yqarenaputeh.blogspot.com/

:36: seterusnya Girang jelajah ke blog merah jambu milik Yqa. sweet gile sbb kaler merah jambu. mesti Yqa minat kat merah jambu ni. HU HU HU :face75: header dia un comel! ske la. entri yg Girang suke kt blog ni ialah "Siapa lebih kuat CEMBURU? Perempuan vs Lelaki" ofcz la perempuan kan? skit2 cemburu, skit2 cemburu. btol x? klau nk tau lebih lanjut pegi la blog Yqa ok :face12:


:c: http://aidazuraziq.blogspot.com/

:79: cer'cite aidaziq milik Aidaziq memang romantik la. nama pun digabung dgn pakwe dia. sweet je kan? :face56:ini kali pertama Girang dtg blog ni. suke tgk pic dlm blog ni. esp kt AIDA N FAMILY. daebak la! rasa happy je. oh ya, entri yg Girang suke lam blog Aidaziq ialah "Tips Melebatkan Rambut" ha! lau korg nk rambut korg tu lebat mcm awan nano, ikut la tips kt entri ni. jimat duit dr pegi Yun Nam Hair Care n x payah susah2 beli syampu Bawang Jackie Chan tu. HU HU HU :face64:


:c: http://n-mcd.blogspot.com/

:42: blog setrusnya ialah milik Nani. Its All About NANI. Nani ni suke gk join segmen n GA. btw, blog ni sgt ringkas dan ringan je. entri tentang sanggul tinggi tlah menarik minat Girang utk baca. to girls yg x tau lg tentang ni, cpt jenguk blog nani k. n cari entri "Sanggul Tinggi Itu Satu Tegahan!" byk maklumat penting ada dlm tu. header blog Nani memang zzang! Girang suke:face68:


:c: http://eifathegoodgurl.blogspot.com/

:63: jika td Girang menjelajah ke blog merah jambu, kali ni biru dgn polka dot pula menjd tema blog ini. sejuk je mata bila tgk blog Eifa ni. lagu2 latar pun sedap utk didengar! Oh ya, Girang ada baca entri psl "Denda dan Rotan". baca lah kisah Eifa tentang denda dan rotan. Girang un acap kali juga kena denda. rotab un ada. tp yg klaka nya. cikgu Girang uh menangis bila tgk kitorg kena rotan. pdhal dia yg suh cikgu displin rotan kitorg. HI HI HI.

itulah 5 blog yg Girang sempat menjelajah tengah mlm ni. those yg x sempat Girang jelajah tu, tunggu kedatangan Girang. Girang pasti akan smpai ke blog korg! just tunggu aje ok :face15: hope korg enjoy! bye~

:128: Korang ada apa2 wish? bgtau wish korg tu kat sini :65: Make a wish come true! :54:
:128: Jom rembat tank yg kool hnya RM9.90. Klik sini :65: The Combat Tanks Collection:100:
:128: Jom selamatkan haiwan peliharaan dari kekejaman. Klik sini utk support:65: The Malaysian National Animal Welfare Foundation :91: