LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Segmen Komen Blog By Hansya
Sunday, 15 April 2012 | 23:31 | 3 comments


Assalamualaikum + Ahnyonghaseyo~ 1st of all, Girang nk ucapkan terima kasih kt Hansya sbb tag segmen diakt Girang. tau2 je Girang suke join segmen kan :face55: dgn bangganya Girang join segmen ni. pyongg~

Cara cara nya :

- Buat 1 Entry Bertajuk " Segmen Komen Blog By Hansya "

- letakkan banner kat atas & linkkan terus ke entry ini.

- Korang mesti komen tentang blog hanis nie ! *wajib
contoh : Blog hanis tak cantik lah, tak nak follow .

- Tinggalkan link entry korang dekat comment entry nie sahaja . chatbox TIDAK diterima.

Itu je cara caranya. tersangat mudah !

Girang kena bg komen ke? uiks~ HE HE HE :face71: mcm juri lam Mentor lak :face44: overall blog Hansya dh ok. cpt je loading. kira tersgt ringan la. background dh ok tp klau letak warna yg ceria mesti lg cantik. psl header tu, bg Girang ia sgt simple. kalau bole biar kasi meriah skit sesuai dgn blog Hansya yg comel ni. itu je. jgn lupa letak lagu background. Girang suke dgr lagu smbil baca entri. HU HU HU. hope Hansya amik komen ni secara positif ok. peace! :face28:

:128: Nak join segmen ni? klik sini :65: Segmen Komen Blog By Hansya :63:
:128: Nak join segmen terbaru Girang? Klik sini :65: SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET'S FLY:98:
:128: Jom selamatkan haiwan peliharaan dari kekejaman. Klik sini utk support:65: The Malaysian National Animal Welfare Foundation :91: