LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Segmen : Jom BlogWalking by Azeri
Friday, 13 April 2012 | 11:11 | 2 comments


Assalamualaikum + Ahyonghaseyo~ ari ni Girang rasa nk join segmen la. sori la klau slalu 6pak muka Girang. HA HA HA.

Syarat-syarat :

  1. Wargangara MALAYSIA dan berumur tidak lebih daripada 100 tahun.. (masih aktif BW lagi ke kalau lebih 100 tahun??)
  1. Follow admin dan
  2. SINI .
  1. Buat satu Entry yang bertajuk "Segmen : Jom BlogWalking by Azeri" (korang Copy Paste jer ayat aku tu ..)
  1. Nyatakan pengalaman best korang ketika BW
  1. Copy Banner admin (walaupun tak secantik banner korang)
  1. Letakkan link entry korang dalam kotak komen admin ya :)
pengalaman best Girang semasa bw adalah dpt membaca entri2 best dr blogger. selain dpt tgk blog dorg, Girang gk akan komen entri dorg. HI HI HI. lg best bila blog tu ada lagu fev. Girang sbg lagu latar.

lau korg nk join, cpt tau sbb due date segmen ni 15 April 2012 kul 10pm. okey, itu je. selamat menjoinkan diri. bye~

:128: Nak join segmen ni? Klik sini :65: Segmen : Jom BlogWalking by Azeri :63:
:128: Nak join segmen terbaru Girang? Klik sini :65: SEGMEN : Siri Jelajah BLOG, LET'S FLY:98:
:128: Jom selamatkan haiwan peliharaan dari kekejaman. Klik sini utk support:65: The Malaysian National Animal Welfare Foundation :91: