LUHAN Wifeu


“don't give up on your dreams and keep working towards it.” – Luhan

Giveaway Merdeka Lestari
Saturday, 23 August 2014 | 10:50 | 7 comments



Ahnyonghaseyo~ Hari ini aku nak join satu giveaway dari blog Kasih Lestari Abadi. Apa yang specialnya giveaway ni, tuan empunya blog sendiri yang invite aku untuk join. Omo~~ Appreciate sangat. Thanks ya sebab sudi invite kita.

Hadiahnya sangat best sebab boleh menang topup! So nanti cuti Merdeka ni bolehlah guna topup tu untuk Whatsapp ke, Wechat ke tak pun call orang tersayang sampai lebam! Nak tahu lebih lanjut and nak join, boleh lah klik banner kat atas tu ya. Good Luck!